Kilpailusarjat

VJ-Yöcup 2021

Kuvaus:

Järjestäjät: KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa

Tapahtumat: TO 21.10, 28.10., 4.11., 11.11. ja TI 16.11. Yhteislähdöt klo 18 (Huom! 21.10. klo 18.30). Tarkemmat ohjeet kunkin tapahtuman osalta julkaistaan noin viikkoa ennen.

Radat: 6-8 km vaativa (hajonta), 4-5 km keskivaativa (hajonta) ja 2-3 km helppo (ei hajontaa)

Maksu: Järjestäjäseurojen jäsenille (mm. valmennus- ja harrasteryhmät, juniorit jne.) ja Tampereen Urheiluakatemian urheilijoille tapahtumat ovat ilmaisia, vapaaehtoinen karttamaksu 5 €. Muiden seurojen osallistujille karttamaksu 5 €, joka maksetaan käteisellä tai järjestäjän ilmoittamalla tavalla kisapaikalla. Käteisellä vain tasaraha!

Ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen O-skills -palvelussa aina osakilpailuviikon MAANANTAI-iltaan mennessä. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa rata, seura ja Emit-numero. Ei jälki-ilmoittautumismahdollisuutta!!

VJ-yöcup 2021 kokonaiskilpailun ohjeet:

Osakilpailujen tulosten perusteella jaetaan pisteet jokaisella radalla (A, B ja C) sijoituksen mukaan. Huom! A- ja B-radoilla mahdolliset hajonnat yhdistetään kokonaiskilpailun pisteitä laskettaessa yhdeksi sarjaksi. Kokonaiskilpailuun lasketaan kunkin kilpailijan neljän parhaan osakilpailun pisteet. Kokonaiskilpailussa kaikki ovat ns. samassa sarjassa eli kyseessä ei ole ratakohtainen kilpailu. Tämän vuoksi eri tapahtumissa voi valita eri radan, eikä silti putoa pois kokonaiskilpailusta.

Pisteet osakilpailuista jaetaan sijoitusten mukaan seuraavasti: 1. 30 p. 2. 28 p. 3. 26 p. 4. 24 p. 5. 23 p. 6. 22 p. 7. 21 p. 8. 20 p. 9. 19 p. 10. 18 p. ….. 26. 2 p. 27. 1 p.

Tapahtumasarjan lopuksi kokonaiskilpailun kaksi parasta miestä ja kaksi parasta naista palkitaan Suunnistajan Kaupan lahjakortein. Mikäli palkintosijoille yltävät kilpailijat päätyvät tasapisteisiin, ratkaisevat ensin yhteispisteisiin lasketuista kisoista voittojen määrä. Jos nämä ovat tasan, verrataan kakkossijojen määrää. Tilanteen ollessa edelleen tasan, verrataan kolmossijojen määrää. Mikäli sijoitusvertailun jälkeen tilanne on yhä tasan, arvotaan palkinto vertailussa olleiden kilpailijoiden kesken. Palkittavien nimet julkaistaan tapahtumasivulla ja palkinnot toimitetaan voittajille postitse tai erikseen sovittavalla tavalla.

Lisäksi kaikkien osakilpailuihin osallistuneiden kesken arvotaan kahdet VJ-suunnistuskengät. Jokainen osallistumiskerta oikeuttaa yhteen arpaan. Arvonta suoritetaan viimeisen osakilpailun jälkeen.

Voittajien nimet julkaistaan kokonaiskilpailun tulosten yhteydessä ja palkinnot toimitetaan erikseen sovittavalla tavalla.

Lisätietoja: Timo Saarinen, p. 040 5198699

---

VJ-yöcup 2021 Whatsapp-ryhmä tapahtumatiedotukseen: https://chat.whatsapp.com/K7r1qf9K2fbECz4q5m00ja

Tapahtumien tiedotusta, löytötavaroita, aikatauluja jne.

Lisätietoja: https://www.o-skills.fi/cup/view/34


"Nyt jo perinteinen sarja alkaa taas. VJ-yöcup 2020:n tulokset ja analyysit löydät osoitteesta: https://www.o-skills.fi/cup/view/3"
- admin
"Kiitokset kaikille osallistujille ja ennen kaikkea tapahtumat järjestäneille seuroille!! Miesten sarjan voittolahjakortti menee tänä vuonna Eemil Koskiselle (TP/Hiilto) ja kakkospalkinto Topi Hyytiäiselle (KSK). Naisten sarjan voittolahjakortti matkaa Linnéa Davidssonille (TP) ja kakkospalkinto Henna Saariselle (Koovee). VJ-jalkineiden arvonnassa onni suosi täna vuonna Jiri-Pekka Rissasta (KSK) ja Anni Lainetta (TP). Nämä palkitut voisivat toimittaa yhteystietonsa (osoite, sahköposti ja puhelinnumero) palkintojen toimitusta varten allekirjoittaneelle joko yksityisviestillä tai sähköpostilla timo.saarinen (a) ppo.inet.fi Katsotaan, jos keväälläkin saataisiin pari yötapahtumaa kasaan seuraavan syksyn alkuverryttelyksi ja Tiomila+Jukola-valmistautumiseen. Terveisin, Timo Saarinen"
- admin

Ole hyvä ja kirjaudu jättääksesi kommentin.