O-Skills

Mikä on palvelun idea?

Suunnistustaidon kehittäminen on oppimishaaste. Perinteisesti suunnistustaitoa on opiskeltu kantapään kautta ja vaikkapa lähisukulaisen opettamana. Digitaaliset työvälineet eivät ole vielä löytäneet tietänsä suunnistajien apuvälineiksi - ainakaan taidon osalta.

Urheilijoille ja harrastajille O-skills tarjoaa jalostetut kisojen väliaika-analyysit ja mahdollisuuden analysoida omia harjoitussuorituksia. O-skills tuo yhteen kaveri- ja harrastusporukat lajin tiimoilta ja mahdollistaa yhteisen suunnistuskalenterin suunnittelemisen, mahtavat jälkipelit ja kavereiden tsemppamisen.

Valmentajille O-skills tarjoaa mahdollisuuden koota urheilijat ryhmäksi, rakentaa yhteistä harjoituskalenteria ja seurata urheilijoiden kehitystä. Automaattinen kausianalyysi kauden kilpailujen tulosten perusteella sekä joukko mittareita suunnistustaidon eri osa-alueilta antaa valmentajien ja urheilijoiden keskittyä johtopäätösten tekemiseen.

Seuroille O-skills tarjoaa kaiken tämän lisäksi alustan seuran harjoituksiin ja epävirallisiin kilpailuihin ilmoittautumisille.

Oppiminen pitää olla hauskaa. Siksi pyrimme tekemään kaikenlaisia hauskoja ominaisuuksia palveluumme. Lopulta palvelun hauskuuden tekevät käyttäjät - eli te. Pitäkää hauskaa suunnistuksen oppimisen parissa!

Miten otat palvelun käyttöön?

Luo tunnukset tai kirjaudu palveluun ja ryhdy käyttämään. Palvelu opastaa sinua käyttösi varrella entistä parempaan palvelun hyödyntämiseen!

Ohjeita

Ohjeet urheilijalle / peruskäyttäjälle: Ohje (PDF)
Ohjeet kilpailujen perustajalle: Ohje (PDF)

Disclaimer / vastuunvapautus

Palvelu on erinomaisessa kehitysvaiheessa, joten palvelu ei ole täydellinen. Eli kehitettävää ja tekemistä riittää. Tätä palvelu kehitetään amatöörivoimalla ja harrastuksena, joten palvelun taso on sen mukainen. Toivottavasti palvelu on riittävän hyvä tehdäksesi sinustakin paremman suunnistajan!

Mikäli sinulla on ideoita palvelun kehittämiseksi tai muuten haluat viestiä ajatuksiasi, ole yhteydessä heikki.tukiainen@gmail.com.