O-Skills

Mikä on O-Skills.fi?

Urheilijoille ja harrastajille O-skills tarjoaa jalostetut kisojen väliaika-analyysit ja ryhmän kalenerit. O-skills tuo yhteen kaveri- ja harrastusporukat lajin tiimoilta ja mahdollistaa yhteisen suunnistuskalenterin suunnittelemisen, mahtavat jälkipelit ja kavereiden tsemppamisen.

Valmentajille O-skills tarjoaa mahdollisuuden koota urheilijat ryhmäksi, rakentaa yhteistä harjoituskalenteria ja seurata urheilijoiden kehitystä.

Seuroille O-skills tarjoaa kaiken tämän lisäksi alustan seuran harjoituksiin ja epävirallisiin kilpailuihin ilmoittautumisille.

Oppiminen pitää olla hauskaa. Siksi pyrimme tekemään kaikenlaisia hauskoja ominaisuuksia palveluumme. Lopulta palvelun hauskuuden tekevät käyttäjät - eli te. Pitäkää hauskaa suunnistuksen oppimisen parissa!

Miten otat palvelun käyttöön?

Luo tunnukset tai kirjaudu palveluun ja ryhdy käyttämään. Palvelu opastaa sinua käyttösi varrella entistä parempaan palvelun hyödyntämiseen!

Disclaimer / vastuunvapautus

Palvelu on erinomaisessa kehitysvaiheessa, joten palvelu ei ole täydellinen. Eli kehitettävää ja tekemistä riittää. Tätä palvelu kehitetään amatöörivoimalla ja harrastuksena, joten palvelun taso on sen mukainen. Toivottavasti palvelu on riittävän hyvä tehdäksesi sinustakin paremman suunnistajan!

Mikäli sinulla on ideoita palvelun kehittämiseksi tai muuten haluat viestiä ajatuksiasi, ole yhteydessä heikki.tukiainen@gmail.com.