Harjoitusyksityiskohdat

PySu-akatemia, Kirkkoharju, keskimatka

Laji: Pyöräsuunnistus

Ajankohta: 20-09-22

Pyöräsuunnistusakatemiaharjoitus ti 22.9.2020

Akatemialaiset: harjoitus sisältyy akatemian toimintaan, lähdöt klo16:30 alkaen

Muut halukkaat: karttamaksu paikalla 6€/hlö klo 17:00-17:30 (maksuvaihtoehtoina käyvät myös Eazybreak, SmartumPay, Edenred, ePassi ja MobilePay (sekä vastaavat liikuntasetelit). Miry-karttatelineen vuokra 4€. Karttoja voi ostaa myös verkkokaupasta https://holvi.com/shop/pihkafit/ omatoimiseen harjoittelun. Rastit ovat paikallaan maanantaihin 28.9.2020 saakka.

Harjoituksen teema: runsasrastinen keskimatka

Kartta: Kirkkoharju 2020, 1:7500, käyräväli 5m, kartan koko A4, 2 karttaa

Paikka: Kyötikkälän urheilukeskus, Lätsä-Pekan tie 21, Kangasala, https://goo.gl/maps/MpjbbqUemuAjLAcZ9

Treeni-info: Rata 10.5km, 19 rastia Rasteilla 15*15cm rastilippu, ei leimausta Lähtöön matkaa 50m Ajanotto ja gps-reitti omalla kellolla/paikantimella ja lataus 3DRerun-palveluun

Ratamestarilta: Kirkkoharjun harjoitus käydään runsaspolkuisessa ja korkeuseroja sisältävässä harjumaastossa. Rasteja on runsaasti, joten sujuvuus ja herpaantumaton ote suunnistukseen tuottavat parhaan tuloksen. Paikoin polkuviidakossa kannattaa pohtia myös rastivälien yksinkertaistamista selkeitä kulku-uria tai ulkoilureittejä hyödyntäen.

Akatemialaiset: Harjoituksessa kannattaa keskittyä tiiviiseen ja nopeaan sprintin ja runsasrastisen keskimatkan tyyppiseen teknisesti vaativaan suunnistukseen. Avainasemassa ovat ennakointi ja sujuvuus sekä omalle vauhdille ja taitotasolle sopiva vauhdikas reitinvalinta selkeiden kohteiden kautta.

Rastien lukumäärä: 19

Julkaisija: mikhakki Ylläpitäjät: mikhakki


.

Tehdyt arviot Lisää harjoitusarvio

Arvion otsikko Urheilija Kommentteja tykkäykset
.
Kuvaus Lisääjä Lisätty Toimenpide

Kommentit


Ole hyvä ja kirjaudu jättääksesi kommentin.