Eventcups

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup 2021

Description:

Pyöräsuunnistuksen Suomen Cup on tapahtumasarja, jossa kilpaillaan henkilökohtaisissa kilpailuissa. Yhteiskilpailussa ovat mukana ikäluokat alkaen sarjoista H/D15 (SM-sarjat). Sarjan pistelaskussa on mukana kymmenen parhaan osakilpailun pisteet. Pistetilannetta voi seurata ensimmäisen tapahtumaviikonlopun jälkeen O-Skills -palvelussa. Cupin parhaat palkitaan kauden päätteeksi finaalin yhteydessä. H/D21-sarjoissa cupin voittajat saavat 500€:n ja H/D20-sarjoissa 300€:n harjoittelustipendit. Muissa sarjoissa voittajille jaetaan tuotepalkintoja. Kausi 2021 toimii kilpailusarjan pilottikautena ja kokemusten perusteella tavoitteena on jatkuvuus vuosiksi eteenpäin.

Tällä hetkellä cupissa on aikataulutettuna 11 osakilpailua. Evon sprinttikilpailu on peruttu koronavarotoimenpiteenä, jotta voimme järjestää kilpailut varmasti turvallisesti. Evolla kilpaillaan siis keski- ja pitkällä matkalla cup-avauksessa ja samalla MM-katsastuksissa Kuortaneen kotikisoihin. Tilanteen mukaan Suomen Cup -sarjaan on mahdollista nostaa mukaan uusi korvaava kilpailu.

Kaksi Suomen Cup -osakilpailua televisioidaan IS-TV -alustalla ja Ruutu-suoratoistopalvelussa. Ensimmäinen tuotanto tehdään Espoon SM-sprintistä lauantaina 22.5. ja toinen cupin finaalista Tampereelta sunnuntaina 19.9. Uutuutena sarjassa on myös Kainuun Rastiviikon yhteydessä toteutettavat pyöräsuunnistuskilpailut.

More information: https://www.pihkafit.fi/pyorasuunnistuksen-suomen-cup/

Eventcup situation:
This event serie belongs to Pyöräsuunnistuksen Suomen Cupit -group. See whole group.

Please and login to leave comment.