Kilpailut


Tässä osiossa näet kilpailut. Voit hakea kilpailuja oikealla ylhäällä olevalla hakutoiminnolla.

Voit katsoa kisa-analyysit joko klikkaamalla kisaa ja etenemällä sitä kautta sarjojen kautta omaan analyysiisi tai käyttämällä analyysi-alueen toimintoja.

Uusimmat tykkäykset

heccu tykkäsi kilpailusta Evo-pyöräsuunnistus 2021 - pitkä matka 1 week, 2 days ago. Sanni tykkäsi kilpailusta Tampereen seudun torstaiharjoitus, Nokia / Loukaskorpi 3 weeks, 1 day ago. sofiaviippola tykkäsi kilpailusta Billnäsin keskimatka 2021 1 month, 1 week ago. Timolaurus tykkäsi kilpailusta Tampereen Junnu Turnee 2020 - 3.osakilpailu, Suolijärvi 3 months, 3 weeks ago. kirsi.salokangas tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Kyötikkälä (5/5) 5 months, 1 week ago.Kuvaus:

Kymen Rastiviesti, Viestiliiga 1, 9.5.2021

Perinteisesti äitienpäiväviikonloppuna järjestämme tilanteen salliessa kaksipäiväisen kansallisen KevätSuunnistuksen. Kisaviikonlopun huipputapahtumina ovat tänä vuonna uuden Suunnistusliigan osakilpailuna Kevät-keskari la 8.5. ja Viestiliigan osakilpailuna Kymen rastiviesti su 9.5.

.


Sarjoja

46

Kisa-analyysejä

359

Kuvaus:

48. Uudenmaan Rastipäivät 8.-9.5.2021

.


Sarjoja

46

Kisa-analyysejä

551

Kuvaus:

48. Uudenmaan Rastipäivät 8.-9.5.2021

.


Sarjoja

10

Kisa-analyysejä

468

Kuvaus:

eSprint 2021 suunnistetaan perjantaina 7.5.2021 Espoossa. Tapahtuma on kansallinen sprinttikilpailu, jonka yhteydessä juostaan nuorten näyttökilpailu. Lisäksi tapahtuma kuuluu osakilpailuna nuorten INOV8 liigaan.

.


Sarjoja

6

Kisa-analyysejä

49

Kuvaus:

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä verryttelyn jälkeen lähdöstä ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!

Päivitys 6.5: PDF:t ja linkki 3Dreruniin lisätty, linkit löytyvät alempaa!

Harjoituksessa omatoimimahdollisuus 9.5. asti, ohjeet alempana. 

Aika ja paikka: Kyötikkälän urheilukeskus, torstai 6.5.2021 klo 17.00 - 19:00. Lähtöpaikalla kartat radoittain ämpäreissä. Lähtö sijaitsee urheilukeskuksen huoltorakennukselta n. 100m luoteeseen.

Pysäköinti: Kyötikkälän urheilukentän parkkipaikka

Kartta: A4, 1:10000 / 5m

Maasto: Hyväkulkuista ja runsaspolkuista harjumaastoa.

Radat: A: 5,9km vaativa, B: 4,2km vaativa, C 2,0km helpohko

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksissa on käytössä lähtöajat. Lähtöväli on 2 min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Ole ajoissa paikalla ja lähde oikeaan aikaan.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Keskimatka

Rastit: Isot rastiliput

Ilmoittautuminen: keskiviikkona 5.5. klo 21 mennessä.

Analysointi: 3Drerun

Omatoimiharjoituksen ohjeet: Omatoimiharjoitukseen kartat tulostettavissa PDF tiedostosta. Linkki. Mikäli et pysty tulostaa karttaa itse, voit varata kartan itsellesi valitsemalla "omatoimisuunnistus" -kohdasta lähtöajan. Lähtöaika on kartan varaamista varten, suunnistaa voit milloin parhaiten ehdit.

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksutavat: Seuran tilille Kangasala SK, FI82 5104 0020 0472 41

Yhteyshenkilö: Tomi Närvä, o458920792

.
Kuvaus:

Verikiven Virsta:Vallitun Vapina

.


Sarjoja

30

Kisa-analyysejä

193

Kuvaus:

Evo-pyöräsuunnistus 2021 - pitkä matka

.


Sarjoja

30

Kisa-analyysejä

229

Kuvaus:

Evo-pyöräsuunnistus 2021 - keskimatka

.


Sarjoja

6

Kisa-analyysejä

77

Kuvaus:

Omatoimiharjoituksen kartat ovat saatavilla p-paikan vieressä olevan rakennuksen päässä olevassa katoksessa, harmaassa laatikossa.

Kartat kartalla

 

 

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä verryttelyn lähdöstä ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!

Harjoituksessa omatoimimahdollisuus 2.5. asti, ohjeet alempana.

Aika ja paikka: Terälahti, torstai 29.04.2021 klo 17.00 - 19:00.

Pysäköinti: Terälahden urheilukentän parkki. Mikäli P-alue täyttyy suositellaan pysäköintiä pienen matkan päähän Niemikyläntien varteen.

Kartta: A4, 1:10000 / 5m

Maasto: Talousmetsää

Radat: A: 8,1km vaativa, B: 5,5km vaativa, C 3,5km helpohko

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksissa on käytössä lähtöajat. Lähtöväli on 2 min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Ole ajoissa paikalla ja lähde oikeaan aikaan.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Pitkä

Rastit: Isot rastiliput

Ilmoittautuminen: keskiviikkona 28.4. klo 21 mennessä.

Omatoimiharjoituksen ohjeet: Kartat jätetään tapahtumapaikalle, Terälahden urheilukentän lähistölle. Tarkka sijainti ilmoitetaan torstaina harjoituksen jälkeen. Varaa itsellesi kartta ilmoittautumalla "Omatoimi"-sarjaan, ja valitsemalla haluamasi rata. Tässä tapauksessa ei lähtöajoista tarvitse tietenkään välittää ;)

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksutavat:  Mobilepay

Yhteyshenkilö: Olli-Petteri Hirvonen, 040 5214176

.


Sarjoja

3

Kisa-analyysejä

125

Kuvaus:

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä verryttelyn lähdöstä ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!

Aika ja paikka: Heinisuon murskeasema, torstai 22.04.2021 klo 17.00 - 19:00.

Pysäköinti: karttalinkki. Pysäköintimahdollisuuksia rajoitetusti tienvarressa. Murskeenottoalueelle ei saa pysäköidä. Älkää myöskään tukkiko raskaamman kaluston mahdollista kulkua murskeasemalle. Murskeaseman tie on huonossa kunnossa, ajakaa varovasti.

Kartta: A4, 1:10000 / 5m

Maasto: Keskivertohämäläistä miellyttävämpää metsämaastoa. 

Radat: A: 5,6km vaativa, B: 4,0km vaativa, C 3,2km helppo

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksissa on käytössä lähtöajat. Lähtöväli on 2 min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Ole ajoissa paikalla ja lähde oikeaan aikaan.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Keskimatka

Rastit: Isot rastiliput ja koodit.

Ilmoittautuminen: keskiviikkona 21.4. klo 21 mennessä.

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksutavat:  Mobilepay (66910 / maksulinkki), Tilisiirto: Rasti-Nokia /  FI98 8000 1071 3897 05 / Viitenumero 13

Yhteyshenkilö: Mikko Vainio, 050 5937226, mihevain@gmail.com

.


Sarjoja

1

Kisa-analyysejä

82

Kuvaus:

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä verryttelyn lähdöstä (tarjolla käsidesiä) ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!  

Aika ja paikka: Kuohenmaan Kivivuori, torstai 15.04.2021 klo 17.00 - 19:00.

Pysäköinti: Pysäköintimahdollisuuksia rajoitetusti tienvarressa. Lähipiiri tai vastaava yhteiskyydein. Huolehdi, että autosi vie vain yhden auton paikan eikä tuki läpiliikennettä. Ahvenjärventien eteläpäässä öljypohjalle vaarallinen pintakivi keskellä tietä!!!

Omatoimitreeni: Paperikarttoja verryttelyn lähdössä rastilipun luona sateelta suojattuna. Tästä karttalinkistä löydät radat itse tulostettavaksi, jos haluat olla varma, että sinulla on kartta käytettävissä omatoimiharjoituksessa.

Sijainti: Ahvenjärventie 817, 37630 Kangasala (Opastuslinkki)

Kartta: A4, 1:10000 / 5m, rajallinen määrä myös mittakaavaan 1:7500. Muutama heikko polku poistettu suunnistusta "haittaamasta". 

Maasto: Lähes lumeton alue laajasta yksittäisestä mäkialueesta viime kesän AM- ja näyttökisojen kartalta. Radat suunniteltu  lumiset rinteet välttäen, mutta mennessä ja tullessa on 150 m osuus lumista ja märkää polkua, joten varusteet jalkaan sen mukaan. Maastossa on kalliohalkeamia, jotka satunnaisten lumiläikkien alta eivät näy. Älä siis astu pieneenkään lumiläikkään tiedostamatta, että alla voi olla jaloille vaarallinen halkeama. Jäkäläkalliot ovat liukkaita!

Rata: Mennessä ja tullessa 0,5 km verryttely polkua pitkin, samasta lähtöpaikasta neljä 1,0-1,4 km lenkkiä, joista kaksi tasaisessa ja selkeästi rajautuvassa maastossa ja kaksi vaativassa rinnemaastossa. Koko rata yhteensä 6,0 km. Helppo lyhentää.

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksissa on käytössä lähtöajat. Lähtöväli on 2 min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Lähtöaikasi on kartanottopaikalta kartan kanssa tapahtuvan maastoverryttelyn alkamisaika. Ole ajoissa paikalla ja lähde oikeaan aikaan.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Rastinottoharjoitus, rinnesuunnistus, jalkojen totuttelu metsäjuoksuun. 

Rastit: Isot rastiliput, ei koodeja. Rastilippu verryttelyn lähdössä tienvarrella.

Ilmoittautuminen: O-Skilssiin keskiviikkona 14.4 klo 21 mennessä.

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksu Valkeakosken Hakan suunnistusjaoston tilille FI10 5494 0940 0042 96.

Yhteyshenkilö: Timo Salonen, +358400848948, timo.o.salonen@gmail.com

.


Sarjoja

1

Kisa-analyysejä

63

Kuvaus:

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä (lähtöpaikan vieressä, tarjolla käsidesiä) ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!

Aika ja paikka: Hurttio, torstai 08.04.2021 klo 17.00 - 19:00.

Omatoimitreeni: Jos haluat juosta treenin omatoimisesti torstain jälkeen, laita mulle viesti timo.sild@koovee.fi ja kirjoita, haluatko paperikartan tai pdf-tiedoston.

Sijainti: Horniontie 16, 38100 Sastamala https://goo.gl/maps/9TPLqy39sfqcjNcK8

Kartta: koko A4, 1:10000 / 2,5m

Maasto: Hienot avokallioalueet, jotka ovat viime päivien sateitten takia märän lumen peitossa.

Rata: Kahdeksan (8kpl) lyhyttä maastosuunnistusvetoa, jonka välissä siirtymiset. Koko rata yhteensä 7,6 km.

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksiin on otettu käyttöön lähtöajat. Lähtöväli 2min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Nouda kartat ja verryttele omatoimisesti ennen lähtöä. Pidä huolta omasta lähtöajasta että lähdet oikeaan aikaan, eli ole ajoissa paikalla.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Totuttelu vauhdikkaaseen maastosuunnistukseen, saa olla nopea, mutta ei saa kiirehtiä.

Rastit: Ensimmäisessä vedossa vain punakeltaiset nauhat, seuraavissa vedoissa lähdössä punakeltainen nauha ja rasteilla rastilippu sekä pieni heijastin. Kerätään pois joskus huhtikuun aikana.

Ilmoittautuminen: O-Skilssiin keskiviikkona 07.04 klo 21 mennessä.

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksutavat: Suoraan Koovee ry./suunnistusjaoston tilille OKOYFIHH FI9757300820112940.

Yhteyshenkilö: Timo Sild, +358447748867, timo.sild@koovee.fi

 

.


Sarjoja

37

Kisa-analyysejä

644

Kuvaus:

Billnäsin keskimatka / Billnäs medeldistans 2.4.2021

.


Sarjoja

1

Kisa-analyysejä

90

Kuvaus:

Harjoituksessa tulee huomioida terveysturvallisuus. Etäisyydet muihin kuin päivittäiseen lähipiiriin kuuluviin tulee olla yli 2 metriä. Kartat otetaan omatoimiperiaatteella suoraan ämpäristä (parkissa ison rastilipun vieressä, käsidesi tarjolla vieressä) ja karttamaksu pyydetään maksamaan suoraan tilille. Mikäli asiointitarvetta järjestäjän kanssa on, tulee käyttää kasvomaskia. Minkäänlaisia "spekulointiryhmiä" ei pidä syntyä. Huolehdi omasta ja harrastuskavereiden terveydestä!

Aika ja paikka: Pitkäjärven koulu, torstai 1.4.2021 klo 17.00 - 19:00

Sijainti: Pitkäjärven koulun P-paikka

https://goo.gl/maps/mDyPzYw5UBLp56c89

Kartta: koko A4, 1 : 4000 / 5m

Maasto: Vaihdeleva kahden koulukeskuksen (Pitkäjärvi ja Vatiala) välinen kerrostaloalue. 

Rata: Kuusi (6kpl) noin kilometrin mittaista sprinttivetoa. Maastoa on muokattu tekoaidoin, joita ei ole merkitty maastoon. Kiellettyjen kohteiden kanssa täytyy siis olla tarkkana, sillä tekoaitojen paikat vaihtelee vedoittain.

Lähdöt ja ajanotto: Torstaiharjoituksiin on otettu käyttöön lähtöajat. Lähtöväli 2min. Valitse listan vapaista lähtöajoista itsellesi sopivin, mieluusti autokunnittain järjestyksessä ylimmästä vapaasta lähtöajasta alaspäin. Nouda kartat ja verryttele omatoimisesti ennen lähtöä. Pidä huolta omasta lähtöajasta että lähdet oikeaan aikaan, eli ole ajoissa paikalla.

Ei ajanottoa. Ajanotto omalla kellolla.

Harjoituksen teema: Ennakoivat reitinvalinnat ja suunnistustyön pitäminen sujuvana muuttuvasta maastosta huolimatta.

Rastit: Rasteilla pienet rastiliput. Kerätään pois harjoituksen jälkeen.

Linkit: 3Drerun linkki http://3drerun.worldofo.com/?id=-16838773&type=info

Ilmoittautuminen: O-Skilssiin keskiviikkona 31.3. klo 21 mennessä.

Maksut: Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen, KangSK:n, Rasti-Nokian ja Hakan jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksutavat: Kangasala SK:n tilille: IBAN FI82 5104 0020 0472 41  tai käteisellä kartan jakajalle.

Yhteyshenkilö: Tomi Närvä, o45-8920792

Torstain harjoituksessa minua tuuraa toinen henkilö. Jos kysyttävää tulee niin pyrin auttamaan tai ohjaan tarvittaessa oikealle henkilölle!

.


Kuvaus:

SM-hiihtosuunnistus sprintti R2, 7.3.2021 Hollola

.


Kuvaus:

SM-sprinttiviestikilpailu Hälvälässä 6.3.2021

.


Sarjoja

39

Kisa-analyysejä

405

Kuvaus:

R2 SM keskimatka ja SM pitkämatka sekä ALUN talvirastit Vimpelissä 27.-28.2.2021

.


Sarjoja

39

Kisa-analyysejä

432

Kuvaus:

R2 SM keskimatka ja SM pitkämatka sekä ALUN talvirastit Vimpelissä 27.-28.2.2021

.