Kilpailut


Tässä osiossa näet kilpailut. Voit hakea kilpailuja oikealla ylhäällä olevalla hakutoiminnolla.

Voit katsoa kisa-analyysit joko klikkaamalla kisaa ja etenemällä sitä kautta sarjojen kautta omaan analyysiisi tai käyttämällä analyysi-alueen toimintoja.

Uusimmat tykkäykset

kirsi.salokangas tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Kyötikkälä (5/5) 1 month, 2 weeks ago. tumppi tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Kyötikkälä (5/5) 1 month, 2 weeks ago. koni54 tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Kyötikkälä (5/5) 1 month, 2 weeks ago. varjomet tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Pinsiö / Sasi (3/5) 1 month, 3 weeks ago. Harri tykkäsi kilpailusta VJ-Yöcup 2020: Pinsiö / Sasi (3/5) 1 month, 3 weeks ago.

Kuvaus:

Anna kuvaus

.


Sarjoja

9

Kisa-analyysejä

145

Kuvaus:

Päivitys 29.11

Pirkanmaalla on voimassa keskiviikosta lähtien uudet tiukennetut koronasuositukset ja -rajoitukset. Tästä syystä järjestäjät ovat päättäneet perua Kyötikkälän torstaisen VJ-yöcupin viimeisen osakilpailun.

Haluamme kuitenkin mahdollistaa omatoimisuunnistuksen jo suunnitelluille radoille. Kangasala SK:n tapahtuman radat ovat suunnistettavissa omatoimisesti to 3.12. Klo 18 - su 6.12 klo 24 välisenä aikana. Rasteilla rastilippu, heijastin ja koodilappu. Ei ajanottoa. Omatoimisuunnistus on maksuton akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan Kangasala SK ry tilille FI82 5104 0020 0472 41 viestillä VJ yöcup+oma nimi. Kartat löytyvät Kyötikkälän huoltorakennuksen seinustalta postilaatikosta.

-------------------------------------

VJ-Yöcup Kyötikkälä to 3.12.2020


HUOM! Toimimme päivittyneen koronaohjeistuksen mukaisesti, joten lähtöjärjestelyt ovat muuttuneet aiemmista tapahtumista. Lähdöt on jaettu kolmeen eri ryhmään. Muista ja huomioi turvavälit!

Sijainti:

Kyötikkälän urheilukeskuksessa, osoitteessa Lätsä-Pekantie 21, 36200 Kangasala.

https://goo.gl/maps/qTqWrkirbh6dp4bE9

Opastus Kyötikkälään Kangasalantieltä yleisten opastusten mukaisesti.

Pysäköinti:

Parkkipaikka sijaitsee tapahtumapaikan välittömässä läheisyydessä urheilukeskuksen parkkipaikoilla. Noudata pysäköinninohjauksen ohjeita, jotta saadaan kaikki autot mahtumaan parkkiin ongelmitta.

Yleisiä ohjeita:

Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajan tulee kuitata karttavarauksensa ja lukea emit-kortti tulospalveluun. Tämä toiminto sijaitsee Kyötikkälän urheilukentän kahvion kulmalla. Näin saadaan tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista.  Keskeyttäneiden on ilmoittauduttava maalissa.

Tapahtuma on maksuton akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö:

Lähtöpaikka sijaitsee 700m päässä tapahtumakeskuksesta. Lähtöön mennessä ylitetään Kyötikkäläntie, joten varovaisuutta tietä ylittäessä!

Lähtö on porrastettu kolmeen eri ryhmään. Lähtöryhmiä on klo 18.00, 18.20 ja 18.40. Jokaisessa lähtöryhmässä on paikkoja eri radoille. K-pisteelle on matkaa noin 100m. Ilmoittautuessasi valitse lähtöryhmä ja noudata sitä, jotta saat tulospalveluun oikean ajan.

Lähtöalueelle siirryttäessä nollaa emit-korttisi ja ota ämpäristä itsellesi kartta. ÄLÄ KATSO KARTTAA ENNEN LÄHTÖÄ! Lähdössä järjestäydytään siten, että A-rata ensimmäisillä riveillä. Sen jälkeen muutaman metrin tyhjä alue, jonka jälkeen B- rata samalla tavalla. Jälleen tyhjä alue ja viimeisenä C-radan osallistujat. Huomioikaa lähdössä turvavälit. Lähtöalueella jätesäkkejä, joihin mahdollisuus jättää kasvomaskit.

Radat ja maasto:

Maasto jakautuu kahteen hyvin erilaiseen osaan. Toinen puolisko on hyvin perinteistä hämäläistä talousmetsää pienimuotoisine kallioalueineen, jossa on kuitenkin runsaasti polkuja. Alueella on tehty jonkin verran metsänhoidollisia toimenpiteitä, mutta ne eivät juurikaan hidasta etenemistä. Toinen puolisko radoista kulkee vauhdikkaalla harjualueella, jossa on mahdollista pitää hyvinkin kovaa vauhtia ja suurin suunnistuksellinen haaste muodostuu käyrien luvusta. C-rata kulkee kokonaisuudessaan harjumaastossa tukeutuen alueen runsaaseen polkuverkostoon.

Kahdella pisimmällä radalla on hajontaa. C-radalla ei ole hajontaa. Kunnioittakaa kartalla olevia kiellettyjä alueita ja teiden ylityksissä käytettävä teiden ylitys- ja alituskohtia.

A-rata 7km / 17 rastia

B-rata 5km / 12 rastia

C-rata 3km / 8 rastia

Rastit:

Rasteilla on heijastimella varustettu rastilippu sekä emit-leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta:

Kartta on 1:10000, 6-värinen, 5m käyrävälillä. Rastimääritteet on painettu karttaan. Kartat ovat valmiiksi muovisuojuksessa.

Maali:

Maali sijaistee tapahtumakeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia COVID-19 ohjeita, huolehtia turvaväleistä, käsihygieniasta. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on minkäänlaisia flunssaoireita. Tapahtumapaikalla on saatavilla käsidesiä useammissa paikoissa, joten käytä sitä tarpeen vaatiessa. Järjestäjä suosittelee kasvomaskin käyttöä osallistumisen vahvistuksessa sekä lähtötoiminnassa. Ylimääräistä oleilua tapahtumapaikalla on syytä välttää.

Yhteyshenkilö: Antti Rantala, puh. 041-4343394

.


Sarjoja

3

Kisa-analyysejä

133

Kuvaus:

Sijainti: Hervantajärven uimarannan parkkipaikka (Salmekalliontie 51, Tampere). P-alueena uimarannan parkkipaikan lisäksi, rakenteilla olevan asuinalueen työmaan parkkipaikka tai Ruskontieltä lähtevän uuden kadun reuna. Kilpailukeskukseen tulee olemaan vähintään 400 m kävelymatka soratietä pitkin.

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Myös keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä maalissa. Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa! Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö: Lähtöpaikalle on matkaa kilpailukeskuksesta noin 400 m. Kulku lähtöön tapahtuu soratietä pitkin. Verryttelyalueena voi käyttää lähtöpaikan ja parkkipaikan välistä tietä sekä kilpailukeskuksesta länteen lähtevää polkua. Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella ennen lähtöpaikalle järjestäytymistä.

Lähtöajat: C-rata klo 18.05, B-rata klo 18.10 ja A-rata klo 18.15.

Ensimmäinen yhteislähtö on C-rata (noin 3 km). Klo 18.00 suunnistajat järjestäytyvät riveihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Akatemia- ja harjoitusryhmäsuunnistajat sijoittuvat eteen. Muut kilpailijat asettuvat seuraaviin linjoihin ja kuntosuunnistajat viimeisiksi. Kartta annetaan käteen, mutta sitä saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähtö tapahtuu klo 18.05 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Toinen yhteislähtö on B-rata (noin 5 km). Heti ensimmäisen lähdön jälkeen suunnistajat järjestäytyvät lähtöön ensimmäisen ryhmän tapaan. Lähtö tapahtuu klo 18.10 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Kolmas yhteislähtö on A- rata (noin 7 km). Suunnistajat järjestäytyvät aikaisempien lähtöjen tapaan lähtöriveihin heti toisen lähdön tapahduttua. Lähtö tapahtuu klo 18.15 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Maasto: Kaikki radat juostaan pääosin Makkarajärven runsaspolkuisella luonnonsuojelualueella. Mäenpäällysteet ovat hyvänkulkuisia, rinteet ja mäkien väliset alueet peitteisiä. Soissa on melko paljon vettä ja monet polut ovat hyvin mutaisia. Karttaan on piirretty vain oleellisimmat kivet, ylitsepääsemättömistä jyrkänteistä ei tosiaan pääse yli.

Radat: A-rata n. 7 km, hajontaa. B-rata n. 5 km, hajontaa. C-rata n. 3 km, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5 m. Kartoitus Markus Räsänen. Rastimääritteet on painettu karttaan. Oma karttamuovi (A4) mukaan.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on vain kokoava loppuviitoitus. Tarkista lähtösuunta maaliin. Viimeisellä rastilla on kaksi leimasinta. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita.

.


Sarjoja

7

Kisa-analyysejä

135

Kuvaus:

Sijainti:
Sasintie 221, Hämeenkyrö https://goo.gl/maps/YAvEDVYS4nB8S7cD9
Opastus Vaasantien (Vt 3) ja Pinsiönkankaantien risteyksestä
https://goo.gl/maps/2aN6CcFxrTyP7Z7v6

Pysäköinti:
Kilpailukeskuksen yhteydessä on paikka muutamalle autolle. Muuten pysäköinti Sasintien varressa ja tien pohjoispuolen levikkeillä kilpailukeskuksesta itään. Maanomistajien toiveista johtuen ei pysäköintiä kilpailukeskuksen länsipuolella tai tien eteläpuolella.

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon
lähteneistä suunnistajista. Keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella
heitä. Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa!

Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö:
Lähtö toteutetaan porrastetusti sarjoittain 5 min välein seuraavasti:
18.00 A-rata
18.05 B-rata
18.10 C-rata
Lähtöön järjestäydytään emit-nollauksen ja kartanjaon kautta 5 minuuttia ennen lähtöä. Kartat ovat saatavilla ämpäreissä nolla-leimasimien jälkeen. Karttaa ei saa katsoa ennen lähtöä. Lähtöpaikka on soramontulla kilpailukeskuksen yhteydessä, ja monttu on
käytettävissä verryttelyalueena. K-pisteelle on matkaa noin 150m.

Radat ja maasto:
Maasto on Sasintien pohjoispuolista harju-suppamaastoa jossa näkyvyys ja kulkukelpoisuus on pääosin hyvä, mutta myös harvennusrisuja sekä kivikkoa löytyy totuttuun tapaan. Ratasuunnittelussa on pyritty ottamaan huomioon kaikki osallistujat järkevän maastonkäytön ja rastimäärän puitteissa. Kahdella pidemmällä radalla löytyy haastavampiakin rastinottoja reitinvalintoja unohtamatta, lyhyin rata tukeutuu pääosin polkuihin ja selkeisiin maastonmuotoihin. Kahdella pisimmällä radalla on hajontaa ja pisin rata on jaettu kahdelle karttapalalle.
A-rata: 7.8km 20 rastia hajonta A3-kartta
B-rata: 4.8km 14/15 rastia hajonta A4-kartta
C-rata: 2.8km 9 rastia ei-hajontaa A4-kartta

Rastit:
Rasteilla on heijastimin varustettu normaali rastilippu sekä emit-leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on
lähekkäin.

Kartta:
Kartta on 1:10000, 6-värinen, 5m käyrävälillä. Rastimääritteet on painettu karttaan.
*HUOM* Oma karttamuovi, A3/A4 mukaan

Maali:
Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita!

.


Sarjoja

9

Kisa-analyysejä

147

Kuvaus:

Sijainti: Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Isokankaantie 180, Pälkäne. Navigointiosoite opastuksen alkuun Lahdentie 2372, Kangasala (Vt 12 ja Mustikkavuorentien risteys). Saapuminen ehdottomasti vain opastuksen mukaisesti Mustikkavuorentien suunnasta. P-alue kilpailukeskuksen läheisyydessä ja tulotien varressa. 

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Emit-kortit luetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä järjestelmään, joten muista Emit-kortti mukaan infoon tullessa! Keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä. Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa!

Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!
Lähto: Lähtöpaikka on kilpailukeskuksen läheisyydessä. Verryttelyalueena voi käyttää kilpailukeskusalueen teitä.

Lähtö tapahtuu kaikille radoilla yhteislähtönä klo 18.00. Lähtöalueelle siirrytään Emit-nollauksen ja kartanjaon kautta. Kullekin radalle on oma jononsa ja karttaämpärinsä. Osallistujat järjestyvät lähtöön radoittain siten, että A-radan osallistujat ovat ensimmäisinä vauhdikkaimmat edessä. Sen jälkeen muutaman metrin tyhjä alue, jonka jälkeen B- rata samalla tavalla. Jälleen tyhjä alue ja viimeisenä C-radan osallistujat. Lähtörivit tehdään mahdollisimman harvoiksi.

Emit-nollaus ja karttojen jako aloitetaan radoittain viisi minuuttia ennen lähtöä, mutta karttaa saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähdöstä on noin 150 metrin viitoitus K-pisteelle. Lähtöalueella on jätesäkki maskeja varten. B- ja C-radan kartat ovat tarjolla myös mittakaavassa 1:7500 ja ne on tarkoitettu ns. ikäsarjojen suunnistajille. Mittakaava näkyy karttaämpärin kyljestä.

Maasto: Maastopohja ja näkyväisyys ovat lähes kauttaaltaan hyvää, mutta pienipiirteiset rinteet ja muutamat peitteiset alueet lisäävät haastetta. Maasto on varmasti monelle tuttu viime vuoden Hakan keskimatkalta ratamestarin ollessa sama eli Aaro Aho. Reittihärvelistä voi tutkia ratamestarin viime vuoden ajatuksia. C-rata on tehty mahdollisimman helpoksi ja se on hyvä mahdollisuus testata yösuunnistusta. Isoja polkuja ei kuitenkaan ole, joten kompassi on tärkeä apuväline varsinkin nuorimmilla. Muutamilla väleillä C-rata on normaalia 14-sarjan yörataa haastavampi, mutta erilaisia tukikohteita ja pysäyttäjiä kyllä löytyy!

Radat: A-rata 7 km, 18 rastia, hajonta. B-rata 5,0 km, 14 rastia, hajontaa. C-rata 3,0 km, 7 rastia, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.
Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5m, B- ja C-radalla rajoitetusti mahdollisuus myös 1:7500 mittakaavan karttaan. Rastimääritteet on painettu karttaan. Kartat ovat valmiiksi muoveissa.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin. Viitoitus on osin sama kuin lähtöviitoitus, joten ei pidä hämääntyä. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne.
Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita!

.


Sarjoja

7

Kisa-analyysejä

125

Kuvaus:

Sijainti: Koukkujärven majan pihassa (Koukkujärventie 400, Nokia). P-alueena piha ja sen täyttyessä pysäköinti Koukkujärventien hiekkaosuudelle. 

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Myös keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä maalissa.
Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa!

Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö: Lähtöpaikalle on matkaa kilpailukeskuksesta 500 m. Kulku lähtöön tapahtuu valaistua ulkoilureittiä käyttäen. Lähtöpaikka ja K-piste sijaitsevat myös valaistun reitin varrella. Verryttelyalueena voi käyttää kilpailukeskuksen ja lähdön välistä ulkoilureittiä.

Lähtö tapahtuu radoittain yhteislähdöllä seuraavasti: C-rata klo 18.05, B-rata klo 18.10 ja A-rata klo 18.15.

Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella ennen lähtöpaikalle järjestäytymistä.

Ensimmäinen yhteislähtö on C-rata (3,1 km). Klo 18.00 suunnistajat järjestäytyvät riveihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Akatemia- ja harjoitusryhmäsuunnistajat sijoittuvat eteen. Muut kilpailijat asettuvat seuraaviin linjoihin ja kuntosuunnistajat viimeisiksi. Kartta annetaan käteen, mutta sitä saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähtö tapahtuu klo 18.05 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Toinen yhteislähtö on B-rata (noin 4,5 km). Heti ensimmäisen lähdön jälkeen suunnistajat järjestäytyvät lähtöön ensimmäisen ryhmän tapaan. Lähtö tapahtuu klo 18.10 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Kolmas yhteislähtö on A-rata (noin 6,5 km). Suunnistajat järjestäytyvät aikaisempien lähtöjen tapaan lähtöriveihin heti toisen lähdön tapahduttua. Lähtö tapahtuu klo 18.15 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Maasto: A- ja B-ratojen maasto on pääosin erämaamaastoa, jossa on paikoin tehty metsähoidollisia töitä. Lisäksi alueella on pari hakkuualuetta. B-radalla pystyy käyttämään enemmän hyödyksi alueen metsätie- ja polkuverkostoa. C-rata noudattelee pääosin metsätie- ja polkuverkostoa.

Radat: A-rata n. 6,5 km, 12 rastia, hajontaa. B-rata n. 4,5 km, 10 rastia, hajontaa. Lyhyt rata 3,1 km, 8 rastia, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5m. Rastimääritteet on painettu karttaan. Oma karttamuovi (A4) mukaan.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on vain kokoava loppuviitoitus. Tarkista lähtösuunta maaliin. Viimeisellä rastilla on kaksi leimasinta. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita

.


Sarjoja

37

Kisa-analyysejä

689

Kuvaus:

Jämi Suunnistusmaraton suunnistetaan vuonna 2020 sunnuntaina 25.10. klo 11 alkaen

.


Kuvaus:

Tampereen seudun yhteisharjoitus Kaupissa keskiviikkona 21.10.2020 klo 17.00
Järj. TP

Erityishuomioita:
Pidäthän turvavälin muihin.
Lähtö suoritetaan kolmessa ryhmässä, jokaiseen ryhmään otetaan maksimissaan 10 henkeä kummallekin radalle (yhteensä 20 henkeä). Tarvittaessa lähtöryhmiä luodaan lisää.
Aurinko laskee arviolta klo 17.53. Kartanlukuvaloa kannattaa harkita, varsinkin viimeisissä lähtöryhmässä ;)

Harjoituskortti
https://docs.google.com/document/d/13enWTJmTUNviBEZLqueQT2of5i2_dVLNku4ZLJSiKHI/edit?usp=sharing

Pysäköinti: Toimelankatu 4, Tampere https://goo.gl/maps/U477zsxkTwZchKYk9
Karttojen jako: https://asiointi.maanmittauslaitos.fi/karttapaikka/?lang=fi&share=customMarker&n=6823955.000000003&e=332200.99999999977&title=Karttojen+jako+%2F+L%C3%A4ht%C3%B6&desc=&zoom=10&layers=%5B%7B%22id%22%3A2%2C%22opacity%22%3A100%7D%5D

Ilmo: Tiistai 20.10. klo 21 mennessä O-skillssiin

Lähtö: Kolme yhteislähtöä 16:30, 16:45 ja 17:00

Teema: Viestiharjoitus

Radat: A: 4,8km B:3,1km

Kartta: Suunnistuskartta 1:10000 / 5m

Rastit: Pienet rastiliput heijastimilla

Varusteet: A4-muovi, kompassi, (yösuunnistuslamppu ja varalamppu), oma GPS

Yhteyshenkilö: Milla Hirvonen, 044 5747377

Harjoitus on ilmainen TP:n, Kooveen ja KangSK:n jäsenille. Muiden seurojen jäsenille hinta on 4 € aikuinen ja 2 € 18 v tai nuorempi. Maksu käteisellä kartan jakajalle.

Ilmoittautumisajasta myöhästyvät ilmoittautujat: TP:n, Kooveen, KangSK:n jäsenet: 4 € aikuinen, 2 e 18 v tai nuorempi. Muiden seurojen jäsenet: Kaksinkertainen maksu.

.


Sarjoja

33

Kisa-analyysejä

1069

Kuvaus:

OrPo järjestää suunnistuksen SM-erikoispitkän lauantaina 17.10.2020

.


Sarjoja

2

Kisa-analyysejä

273

Kuvaus:

Viestiliigan Finaali, Aleksis Kiven Viesti 10.10.2020

.


Kuvaus:

Nousiaisissa Kurjenmäessä sunnuntaina 4.10.2020

Oravatonnisarjat: H/D 16, H/D 15, H/D 14, H/D 13, H/D 12, H/D 11, H/D 10, H/D 10RR

Oravatonnin seurakilpailussa kunkin sarjan 10 parasta tuovat seuralleen pisteitä: voittaja 11, toinen 9, kolmas 8 jne. Eniten pisteitä kerännyt seura palkitaan nuorisotyöhön suunnatulla 800 euron stipendillä.

Muut sarjat: H/D 9 RR ( helppo / lyhyempi), H/D 9-12TR (yhdistetty sarja), H21AL, H18, H20, H35, H40, H45, H50, H55, H60, H65, H70, H75, H80, D21AL, D18, D20, D35, D40, D45, D50, D55, D60, D65, D70.

.


Sarjoja

1

Kisa-analyysejä

11

Kuvaus:

Pyöräsuunnistusakatemiaharjoitus, parisprinttiviesti la 3.10.2020

Akatemialaiset: harjoitus sisältyy akatemian toimintaan, yhteislähtö klo 11:00
Muut halukkaat: karttamaksu paikalla 6€/hlö joko klo 11:00 yhteislähdössä akatemian mukana tai omatoimisesti klo 11:00-12:00 (maksuvaihtoehtoina käyvät myös Eazybreak, SmartumPay, Edenred, ePassi ja MobilePay (sekä vastaavat liikuntasetelit). Miry-karttatelineen vuokra 4€.

Etukäteisilmoittautuminen to 1.10. klo 21:00 mennessä.

Karttoja voi ostaa tapahtuman jälkeen myös verkkokaupasta https://holvi.com/shop/pihkafit/ omatoimiseen harjoittelun.

Harjoituksen teema: nopeatempoinen parisprinttiviesti

Kartta: Sorola 2020, 1:5000, käyräväli 5m, kartan koko A4, 3 karttaa

Paikka: Kyötikkälän urheilukeskus, Lätsä-Pekan tie 21, Kangasala, https://goo.gl/maps/MpjbbqUemuAjLAcZ9

Treeni-info:
Rata 6*4,1-4,4km, 26 rastia (3 rataa/osallistuja)
Rasteilla 15*15cm rastilippu, ei leimausta
Lähtöön matkaa 50m
Ajanotto ja gps-reitti omalla kellolla/paikantimella ja lataus 3DRerun-palveluun

Ratamestarilta:
Sorolan harjoitus käydään uusitussa ja raivatussa Sorolan montussa ja lähialueen kangaspoluilla. Teemana harjoituksessa on vauhdikas ja intensiivinen yhteislähdöllä tapahtuva parisprinttiviesti. Kartan pieni mittakaava, tiheä polkuverkosto, paikoin avoin hyvän näkyvyyden tarjoava maasto ja runsasrastisuus yhdessä yhteislähdön kanssa tuovat harjoitukseen harvoin tarjolla olevaa muita vastaan kisaamista ja oman suorituksen hallintaa.

Akatemialaiset:
Keskity harjoituksessa erityisesti häiriötekijöiden poissulkemiseen ja omaan hallittuun, mutta vauhdikkaaseen ja sujuvasti etenevään suoritukseen. Harjoitusohjelmastasi riippuen nyt on mahdollista tehdä erinomainen teho- / intervalliharjoitus lajinomaisesti.

.Sarjoja

35

Kisa-analyysejä

977

Kuvaus:

Kalevan Rastin 70-vuotisjuhlakilpailu ja Lumoniten nimikkokilpailuna kulkeva SM-yö kilpaillaan Liperin Pärnävaaralla 25-26.9.2020. Miesten pääsarjassa finaalipaikoista kilpaillaan jo perjantaina 25.9. ja kaikkien sarjojen Suomen mestarit ratkotaan lauantai-iltana pimeyden laskeuduttua.

.


Sarjoja

26

Kisa-analyysejä

238

Kuvaus:

Seikkailujen yö 2020

.


Sarjoja

23

Kisa-analyysejä

1649

Kuvaus:

Suunnistuksen SM-viestit ja Viestiliigan osakilpailu 4/6 Pöytyällä 20.9.2020

.


Sarjoja

49

Kisa-analyysejä

1697

Kuvaus:

Ensi syksyn SM-erikoispitkän lisäksi Ankkurille on myönnetty myös toinen SM-kilpailujen järjestelyoikeus, kun SM-sprintti järjestetään vuonna 2020 Salossa. Alustava päivämäärä tapahtumalle on 20.9.2020.

SM-sprintissä juostaan aamupäivällä karsinta, josta A-finaaliin pääsee sarjoittain 30-50 suunnistajaa. Muille kilpailijoille järjesteään B-finaali. Sarjoja tapahtumassa on 14-vuotiaista aina yli 85 vuotiaisiin. Viime vuosina SM-sprinttiin osallistunut noin 1800 suunnistajaa.

.


Sarjoja

33

Kisa-analyysejä

123

Kuvaus:

Avoin Hämeen AM-yösuunnistuskilpailu
16.9.2020
Janakkalan Tervakoskella

.


Sarjoja

40

Kisa-analyysejä

184

Kuvaus:

Pyöräsuunnistuksen SM-erikoispitkä 13.9.2020 Lahdessa

.


Sarjoja

45

Kisa-analyysejä

1344

Kuvaus:

Kankaanpään Suunnistajat ja Siikaisten Sisu järjestävät pitkän matkan SM-suunnistukset Siikaisten Vuorijärvellä 12.-13.9.2020. Tervetuloa Pohjois-Satakunnan hienoimpiin maastoihin!

SM-esikisat käytiin Satakunnan am-kilpailuiden yhteydessä kansallisena kilpailuna 10.-11.8.2019.

SM-pitkien valmiit harjoitukset ovat käytettävissä. Harjoitusten maasto vastaa SM-kilpailuiden maastoa.

.