Suunnistus

VJ-yöcup 2021: Haralanharju

VJ-Yöcup 2021
Tietoja

16-11-2021

Järjestävät seurat
Yhteenveto
Sarjoja
6
Osallistujia
259

VJ-yöcup 2021: 5.osakilpailu 16.11. Haralanharju, Kangasala (KangSK)

Pysäköinti: Havisevan koulu, Yli-Nikkiläntie 49, 36120 Suinula

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa, ota emit mukaan. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä maalissa.

Tapahtuma on maksuton akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi tai maksa MobilePaylla 54420 (Kangasala SK).

Ilmoittautuminen O-skillssissä viimeistään sunnuntaina 14.11.2021

Lähtö: Lähtö sijaitsee 800 m päässä tapahtumakeskuspaikasta. Lähtöön menee valkoinen nauha viitoitus. Lähtö tapahtuu pellolta. Seuraa viitoitusta. Olethan varovainen tien ylityksessä.

Tapahtumakartta

Kaikkien sarjojen lähtö tapahtuu klo 18.05!

Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella ennen lähtöpaikalle järjestäytymistä. Samalla kilpailija ottaa ämpäristä oman sarjansa kartan. Karttaa ei saa katsoa ennen lähtöä.

Kilpailijat järjestäytyvät lähtöalueelle riveihin 5 minuuttia ennen omaa lähtöä. A-rata lähtee ensimmäisiltä riveiltä, B-rata seuraavilta ja C-rata viimeisiltä.

Maasto ja radat: Kilpailualue koostuu isoilta osin Haralanharjun rinnemaastosta. Maalin läheisyydestä löytyy runsaampi polkuverkosto.

Maastossa on tehty kuluvan vuoden metsänhoitotoimenpiteitä ja alueella on melko runsaasti metsäkoneuria, joista selvimmät ovat kuvattuina karttaan.

A-sarja: 7,0 km, 19 rastia, hajonta, vaikeaB-sarja: 4,7 km, 12 rastia, hajonta, keskivaikeaC-sarja: 2,8 km, 6 rastia, ei hajontaa, helppo

Kaikki radat ylittävät Haralanharjuntien. Tien ylittämisessä ei ole valvontaa ja liikenne on suhteellisen vähäistä, mutta varovaisuutta tietä ylittäessä. Kunnioittakaa karttaan merkittyjä kiellettyjä alueita!Ratamestari: Antti Rantala

Rastit: Rasteilla on normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1:10000, käyräväli 5 m. Janne Weckman 5/2021. Rastimääritteet on painettu karttaan.

Maali: Maali sijaitsee 1200 metrin päässä tapahtumakeskuksesta (eri suunnassa kuin lähtö). Emitin luku tapahtuu maalissa.

GPS-seuranta: GPS-seuranta on käytössä erikseen valituilla urheilijoilla. Seurantalaitteet jaetaan tapahtumakeskuksessa. Valittavat urheilijat julkaistaan ma 15.11. GPS-seuranta aukeaa ti 16.11. klo 18.00.

A-sarja: https://www.tulospalvelu.fi/gps/20211116Vjyocup5A

B-sarja: https://www.tulospalvelu.fi/gps/20211116Vjyocup5B

Tulokset

GPS-seurattavat urheilijat

A-sarja:

Janovs Jekabs

Huostila Anssi

Harju Venla

Savolainen Eetu

Knuuttila Mikko

Väisänen Henrik

Oksanen Teemu

Rissanen Jiri-Pekka

Karhola Lotta

Saikko Antti

Kymäläinen Severi

Gröhn Riku

Vanhanen Konsta

Alajoutsi Oliver

Ruohola Aaro

Sild Timo

Huovila Jarkko

Eerola Teemu

Korpi Juho

Niemi Aleksi

 

B-sarja:

Ulrika Uotila

Koskinen Eemil

Pellonperä Sofia

Oksanen Maiju

Kenttämies Eevert

Taulavuori Venla

Tikkakoski Ilona

Ojala Jenny

Gröhn Ronja

Kuusinen Saana

Sivén Hanna

Summary coming
Wait... we are working....
Soon ready.

In groups
Serie Participants
A 22
B 67
C 31
Series
Serie Free places Number of controls Length Participant count Actions
A-sarja Plenty of space 19 6.9 26
B-sarja 4 12 4.7 76
C-sarja Plenty of space 9 2.6 37

Rideshare

Tyyppi Lähtöpaikka Käyttäjä Status
Haen kyytiä maria_erika Valmis

Ratings

Average
Distribution:
0
0
0
0
0

Filter ratings
0
0
0
0
0
Reset Filter

Comments

Please login to leave a comment.