Suunnistus

VJ-Yöcup 2020: Koukkujärvi (1/5)

VJ-Yöcup 2020
Tietoja

05-11-2020

Järjestävät seurat
O-Skills analyysit
Sarjoja
10
Osallistujia
261
Kalenterissa
?

Description:

Sijainti: Koukkujärven majan pihassa (Koukkujärventie 400, Nokia). P-alueena piha ja sen täyttyessä pysäköinti Koukkujärventien hiekkaosuudelle. 

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Myös keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä maalissa.
Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa!

Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö: Lähtöpaikalle on matkaa kilpailukeskuksesta 500 m. Kulku lähtöön tapahtuu valaistua ulkoilureittiä käyttäen. Lähtöpaikka ja K-piste sijaitsevat myös valaistun reitin varrella. Verryttelyalueena voi käyttää kilpailukeskuksen ja lähdön välistä ulkoilureittiä.

Lähtö tapahtuu radoittain yhteislähdöllä seuraavasti: C-rata klo 18.05, B-rata klo 18.10 ja A-rata klo 18.15.

Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella ennen lähtöpaikalle järjestäytymistä.

Ensimmäinen yhteislähtö on C-rata (3,1 km). Klo 18.00 suunnistajat järjestäytyvät riveihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Akatemia- ja harjoitusryhmäsuunnistajat sijoittuvat eteen. Muut kilpailijat asettuvat seuraaviin linjoihin ja kuntosuunnistajat viimeisiksi. Kartta annetaan käteen, mutta sitä saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähtö tapahtuu klo 18.05 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Toinen yhteislähtö on B-rata (noin 4,5 km). Heti ensimmäisen lähdön jälkeen suunnistajat järjestäytyvät lähtöön ensimmäisen ryhmän tapaan. Lähtö tapahtuu klo 18.10 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Kolmas yhteislähtö on A-rata (noin 6,5 km). Suunnistajat järjestäytyvät aikaisempien lähtöjen tapaan lähtöriveihin heti toisen lähdön tapahduttua. Lähtö tapahtuu klo 18.15 ja matkaa K-pisteelle on 180m.

Maasto: A- ja B-ratojen maasto on pääosin erämaamaastoa, jossa on paikoin tehty metsähoidollisia töitä. Lisäksi alueella on pari hakkuualuetta. B-radalla pystyy käyttämään enemmän hyödyksi alueen metsätie- ja polkuverkostoa. C-rata noudattelee pääosin metsätie- ja polkuverkostoa.

Radat: A-rata n. 6,5 km, 12 rastia, hajontaa. B-rata n. 4,5 km, 10 rastia, hajontaa. Lyhyt rata 3,1 km, 8 rastia, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5m. Rastimääritteet on painettu karttaan. Oma karttamuovi (A4) mukaan.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on vain kokoava loppuviitoitus. Tarkista lähtösuunta maaliin. Viimeisellä rastilla on kaksi leimasinta. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita

Summary coming
Wait... we are working....
Soon ready.

Serie Participants
Keski A 21
Keski B 23
Keski C 20
Lyhyt 32
Pitkä A 10
Pitkä B 10
Pitkä C 9
Signup
Signup closed
Starttimes Startlist
No open times
Series
Serie Track Free places Number of controls Length Participant count Actions
A-Rata Signup OK Unlimited 12 6.5 30
B-rata Signup OK Unlimited 10 4.5 72
C-rata Signup OK Unlimited 8 3.1 34

Rideshare

Tarve Mistä Jäsen Tila

Ask or offer a ride

Kommentit

2 years, 10 months ago - heikki

GPS-seuranta: http://www.tulospalvelu.fi/gps/20201105VJyocupPitka/

Please login to leave a comment.