Suunnistus

VJ-Yöcup 2020: Makkarajärvi (4/5)

VJ-Yöcup 2020
Tietoja

26-11-2020

Järjestävät seurat
Yhteenveto
Sarjoja
6
Osallistujia
296

Sijainti: Hervantajärven uimarannan parkkipaikka (Salmekalliontie 51, Tampere). P-alueena uimarannan parkkipaikan lisäksi, rakenteilla olevan asuinalueen työmaan parkkipaikka tai Ruskontieltä lähtevän uuden kadun reuna. Kilpailukeskukseen tulee olemaan vähintään 400 m kävelymatka soratietä pitkin.

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Myös keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä maalissa. Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa! Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!

Lähtö: Lähtöpaikalle on matkaa kilpailukeskuksesta noin 400 m. Kulku lähtöön tapahtuu soratietä pitkin. Verryttelyalueena voi käyttää lähtöpaikan ja parkkipaikan välistä tietä sekä kilpailukeskuksesta länteen lähtevää polkua. Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella ennen lähtöpaikalle järjestäytymistä.

Lähtöajat: C-rata klo 18.05, B-rata klo 18.10 ja A-rata klo 18.15.

Ensimmäinen yhteislähtö on C-rata (noin 3 km). Klo 18.00 suunnistajat järjestäytyvät riveihin järjestäjien ohjeiden mukaisesti. Akatemia- ja harjoitusryhmäsuunnistajat sijoittuvat eteen. Muut kilpailijat asettuvat seuraaviin linjoihin ja kuntosuunnistajat viimeisiksi. Kartta annetaan käteen, mutta sitä saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähtö tapahtuu klo 18.05 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Toinen yhteislähtö on B-rata (noin 5 km). Heti ensimmäisen lähdön jälkeen suunnistajat järjestäytyvät lähtöön ensimmäisen ryhmän tapaan. Lähtö tapahtuu klo 18.10 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Kolmas yhteislähtö on A- rata (noin 7 km). Suunnistajat järjestäytyvät aikaisempien lähtöjen tapaan lähtöriveihin heti toisen lähdön tapahduttua. Lähtö tapahtuu klo 18.15 ja matkaa K-pisteelle on noin 100 m.

Maasto: Kaikki radat juostaan pääosin Makkarajärven runsaspolkuisella luonnonsuojelualueella. Mäenpäällysteet ovat hyvänkulkuisia, rinteet ja mäkien väliset alueet peitteisiä. Soissa on melko paljon vettä ja monet polut ovat hyvin mutaisia. Karttaan on piirretty vain oleellisimmat kivet, ylitsepääsemättömistä jyrkänteistä ei tosiaan pääse yli.

Radat: A-rata n. 7 km, hajontaa. B-rata n. 5 km, hajontaa. C-rata n. 3 km, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.

Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5 m. Kartoitus Markus Räsänen. Rastimääritteet on painettu karttaan. Oma karttamuovi (A4) mukaan.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on vain kokoava loppuviitoitus. Tarkista lähtösuunta maaliin. Viimeisellä rastilla on kaksi leimasinta. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne. Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita.

Summary coming
Wait... we are working....
Soon ready.

Serie Participants
3KM 36
5KM 69
7 Km 28
Series
Serie Free places Number of controls Length Participant count Actions
A-Rata Unlimited 10 7.0 36
B-rata Unlimited 10 5.0 84
C-rata Unlimited 10 2.0 43

Rideshare

Tyyppi Lähtöpaikka Käyttäjä Status

Ratings

Average
Distribution:
0
0
0
0
0

Filter ratings
0
0
0
0
0
Reset Filter

Comments

Please login to leave a comment.