Suunnistus

VJ-Yöcup 2020: Mustikkavuori (2/5)

VJ-Yöcup 2020
Tietoja

12-11-2020

Järjestävät seurat
O-Skills analyysit
Sarjoja
12
Osallistujia
307
Kalenterissa
?

Description:

Sijainti: Kilpailukeskus sijaitsee osoitteessa Isokankaantie 180, Pälkäne. Navigointiosoite opastuksen alkuun Lahdentie 2372, Kangasala (Vt 12 ja Mustikkavuorentien risteys). Saapuminen ehdottomasti vain opastuksen mukaisesti Mustikkavuorentien suunnasta. P-alue kilpailukeskuksen läheisyydessä ja tulotien varressa. 

Yleisiä ohjeita: Ennen lähtöön siirtymistä suunnistajien tulee kuitata karttavarauksensa infossa. Näin järjestäjillä on tarkka tieto maastoon lähteneistä suunnistajista. Emit-kortit luetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä järjestelmään, joten muista Emit-kortti mukaan infoon tullessa! Keskeyttäneiden suunnistajien tulee ilmoittautua maalissa, ettei järjestäjien tarvitse turhaan odotella heitä. Muista turvavälit, kun asioit infossa, samoin lähtötilanteessa!

Tapahtuma on ilmainen akatemia- ja järjestäjäseurojen (KangSK, Koovee, RaN, TP, VaHa) harjoitusryhmäläisille. Muille karttamaksu on 5 euroa ja se maksetaan karttavarauksen kuittauksen yhteydessä infoon, samoin vapaaehtoinen karttamaksu. Varaa tasaraha valmiiksi!
Lähto: Lähtöpaikka on kilpailukeskuksen läheisyydessä. Verryttelyalueena voi käyttää kilpailukeskusalueen teitä.

Lähtö tapahtuu kaikille radoilla yhteislähtönä klo 18.00. Lähtöalueelle siirrytään Emit-nollauksen ja kartanjaon kautta. Kullekin radalle on oma jononsa ja karttaämpärinsä. Osallistujat järjestyvät lähtöön radoittain siten, että A-radan osallistujat ovat ensimmäisinä vauhdikkaimmat edessä. Sen jälkeen muutaman metrin tyhjä alue, jonka jälkeen B- rata samalla tavalla. Jälleen tyhjä alue ja viimeisenä C-radan osallistujat. Lähtörivit tehdään mahdollisimman harvoiksi.

Emit-nollaus ja karttojen jako aloitetaan radoittain viisi minuuttia ennen lähtöä, mutta karttaa saa katsoa vasta lähtöhetkellä. Lähdöstä on noin 150 metrin viitoitus K-pisteelle. Lähtöalueella on jätesäkki maskeja varten. B- ja C-radan kartat ovat tarjolla myös mittakaavassa 1:7500 ja ne on tarkoitettu ns. ikäsarjojen suunnistajille. Mittakaava näkyy karttaämpärin kyljestä.

Maasto: Maastopohja ja näkyväisyys ovat lähes kauttaaltaan hyvää, mutta pienipiirteiset rinteet ja muutamat peitteiset alueet lisäävät haastetta. Maasto on varmasti monelle tuttu viime vuoden Hakan keskimatkalta ratamestarin ollessa sama eli Aaro Aho. Reittihärvelistä voi tutkia ratamestarin viime vuoden ajatuksia. C-rata on tehty mahdollisimman helpoksi ja se on hyvä mahdollisuus testata yösuunnistusta. Isoja polkuja ei kuitenkaan ole, joten kompassi on tärkeä apuväline varsinkin nuorimmilla. Muutamilla väleillä C-rata on normaalia 14-sarjan yörataa haastavampi, mutta erilaisia tukikohteita ja pysäyttäjiä kyllä löytyy!

Radat: A-rata 7 km, 18 rastia, hajonta. B-rata 5,0 km, 14 rastia, hajontaa. C-rata 3,0 km, 7 rastia, ei hajontaa.

Rastit: Rasteilla on heijastimin varustettu normaalikokoinen rastilippu ja emit leimasin. Rastikoodi on leimasimessa. Tarkista koodi, rasteja on lähekkäin.
Kartta ja rastinmääritteet: Kartta on 1: 10000, 6-värinen, käyräväli 5m, B- ja C-radalla rajoitetusti mahdollisuus myös 1:7500 mittakaavan karttaan. Rastimääritteet on painettu karttaan. Kartat ovat valmiiksi muoveissa.

Maali: Maali sijaitsee kilpailukeskuksessa. Viimeiseltä rastilta on viitoitus maaliin. Viitoitus on osin sama kuin lähtöviitoitus, joten ei pidä hämääntyä. Maalissa käytetään maalileimausta.

HUOM! Muista noudattaa vallitsevia Covid-19 ohjeita, huolehtia etäisyyksistä, käsihygieniasta jne.
Tapahtumaan ei saa osallistua, mikäli on flunssa- tms. oireita!

Summary coming
Wait... we are working....
Soon ready.

Serie Participants
3 32
5 A 23
5 B 21
5 C 22
5 D 17
7 A 8
7 B 8
7 C 7
7 D 9
Signup
Signup closed
Starttimes Startlist
No open times
Series
Serie Track Free places Number of controls Length Participant count Actions
A-Rata Signup OK Unlimited 18 7.0 36
B-rata Signup OK Unlimited 14 5.0 86
C-rata Signup OK Unlimited 7 3.0 38

Rideshare

Tarve Mistä Jäsen Tila

Ask or offer a ride

Kommentit

2 years, 10 months ago - OlliRanta

onko ilmoittuatuminen jo suljettu (ma 9.11)? Tulisin mukana mutta en löydä ilmoittautumisnappia. Olli Ranta

2 years, 10 months ago - TOS

Ilmoittautuminen on auki vielä maanantain 9.11. Oletko päivittänyt profiiliisi kaikki tarvittavat tiedot?

2 years, 10 months ago - admin

Gps-seurannassa seuraavat urheilijat:

A-rata:

Timo Sild
Rauli Aho
Jarkko Huovila
Jere Ahonen
Juho Korpi
Henrik Väisänen
Akseli Konttila
Riku Gröhn
Mikko Knuuttila
Anssi Huostila
Jasper Alajoutsi
Tuomas Leinamo
Tomi Närvä

B-rata:

Venla Taulavuori
Venla Harju
Ronja Gröhn
Tuija Kuusela
Milla Hirvonen
Pihla Häkkinen
Outi Hytönen
Elli Punto
Oliver Alajoutsi
Eemil Koskinen

2 years, 10 months ago - admin

Vj-yöcup Whatsapp ryhmä osallistujien tiedotukseen https://chat.whatsapp.com/L0J1akQzGdtH4d70QLOQNC

2 years, 10 months ago - TeroTee

Onko gps-seurantaan linkkiä?

2 years, 10 months ago - heikki

Linkit tuloksiin, väliaikoihin, ratakarttoihin ja GPS-seurantaan löytyvät nyt Hakan verkkosivuilta. Kiitos runsaalle osanottajajoukolle! https://hakasuunnistus.sporttisaitti.com/vj-yocup-2020-mustikkavuori/

Please login to leave a comment.