Suunnistus

VJ-Yöcup 2022 - Osakisa2 Vartiavuori

VJ-Yöcup 2022
Tietoja

27-10-2022

Järjestävät seurat
O-Skills analyysit
Sarjoja
6
Osallistujia
209
Kalenterissa
?

Description:

VJ-Yöcup osakisa 2. Vartiavuori, Kangasala

 

Vastuu: Kangasala SK

GPS-seuranta: Tapahtumassa on GPS-seuranta valituille urheilijoille, seurattavat urheilijat löytyy alta. Seurantalinkit aukeavat tapahtumapäivänä klo 18.00.

Tulokset ja väliajat

GPS-seuranta

A-rata (aukeaa klo 18)

B-rata (aukeaa klo 18)

A-sarja (GPS-seuranta)

B-sarja (GPS-seuranta)

Tapahtumakeskus:

Maasto ja radatVartiavuoren maasto tuli osalle tutuksi viimeistään kesän 2022 Hämeen Rastiviestistä. Tuskin kuitenkaan liian tutuksi, sillä yöllä pääosin erinomaisesta näkyväisyydestä ei pääse samalla tavalla hyötymään kuin päiväsaikaan. Maastossa on jonkin verran heiluteltu kirvestä sitten viime näkemän, mutta ei kuitenkaan liian häiritsevästi. Näissä kohdin saattaa joutua nostamaan polvea 20cm ylemmäs kuin aiemmin. Kilpailukarttaan on merkitty violetilla rasterilla yksi kielletty alue, joka on ampumaradan varoalue. Varoalueen reunat on merkitty myös maastoon yhtenäisellä siimarilla tai puista tasaisin välein roikkuvilla nauhoilla. 

A-sarja: n. 6,9km, 15 rastia, hajonnat

B-sarja: n. 4,9km, 11 rastia, hajonnat

C-sarja: n. 2,9km, 8 rastia, ei hajontaa

Erityishuomio ajourien kuvaustavasta: Maastossa on tehty metsänhoidollisia toimenpiteitä äskettäin. Ainoastaan selkeimmät ajourat on kuvattu karttaan kartan luettavuuden varmistamiseksi joko mustalla katkoviivalla tai keltaisella ajouran symbolilla. Musta katkoviiva silloin jos ajoura on polkumainen, keltainen silloin jos ura ei ole kovapohjainen - mutta kuitenkin selkeästi erottuva puuton väylä.

Pysäköinti: Tapahtumakeskuksessa Suomatkan ampumarata, Ampumaradantie 19, Kangasala, jossa pysäköintitilaa erittäin rajallisesti. Parkkitilan täyttyessä pysäköinti Huutijärven matonpesupaikan parkkiin, josta matkaa tietä pitkin 2,2km tapahtumakeskukseen. Varaathan riittävästi aikaa saapumiselle.(kts. opaskartta alta)

HUOM! Suosikaa täysiä autokuntia saapuessa tapahtumaan - järjestäjä sekä ilmasto kiittää! 

Kimppakyydeille esim. Huutijärveltä Suomatkan ampumaradalle on vahva suositus.