Suunnistus

VJ-Yöcup 2023 - Osakisa 6

VJ-Yöcup 2023
Tietoja

23-11-2023

Järjestävät seurat
Yhteenveto
Sarjoja
6
Osallistujia
201

Tapahtumakeskus: Lamminrahka, sijainti (matkaa pysäköinnistä max. 1000m)

Tapahtuman seuranta: 

Tulokset

GPS seuranta A ja B

GPS-seuranta C-rata

GPS-laitteet noudetaan sisäänkirjauksen yhteydessä. Seurattaville omat GPS-liivit tai vastaavat mukaan. Seuranta aukeaa klo 18.00. Seurantaan pääset yo. linkistä GPS-seurannan pääsivulta.

Seurattavat

Pysäköinti: Ensisijaisesti kadunvarsipysäköinti tai tilan loppuessa lisätilaa koulun pysäköintipaikoilla (katso opaskartta). Pysäköinti tapahtuu liikennemerkein osoitetulle alueelle. Pysäköidessäsi huomioi että kulkuväylät säilyy vapaana myös muulle liikenteelle. Alueella on voimassa yleinen pysäköintikielto, eli pysäköimällä liikennemerkein osoitetuille paikoille vältyt pysäköintivirhemaksuilta. 

- Kadunvarsipysäköinnit: P1) Kadunvarsi (runsaasti tilaa), P2) Mossin puistokatu, kadunvarsi

- Koulun parkkis P3) Koulun takana (koululla iltakäyttöä -> paikkoja rajallisesti)

Osallistumismaksut: Tapahtuman hinta on 8€ aikuiselta ja 3€ alle 18 vuotiailta. Akatemiaurheilijoille tapahtuma on maksuton. Maksutapoina käy

- MobilePay numeroon 54420 (Kangasala SK)

- Tilisiirtona Kangasala SK ry IBAN FI57 5104 0020 2015 33

- Käteisellä järjestäjälle

- yleisimmät mobiililiikuntasetelit, maksunsaajaksi valitaan Kangasala SK

Toiminnot ennen lähtöä:

1) Pakollinen tapahtumaan sisäänkirjautuminen tapahtumakeskuksessa klo 17 alkaen -> ole ajoissa, vältä ruuhkat.

2) Emitin nollaaminen tapahtuu lähtöalueella. Nollaamisen jälkeen kartat otetaan karttaämpäristä, kartan saa pussittaa mutta ei katsoa ennen lähtöhetkeä. Kilpailijat järjestäytyvät lähtöalueelle riveihin 3 min ennen omaa lähtöä. Akatemia- ja harjoitusryhmäsuunnistajat sijoittuvat eteen. Muut kilpailijat asettuvat seuraaviin linjoihin ja kuntosuunnistajat viimeisiksi.

Yhteislähtö kaikilla sarjoilla klo 18:00.

Maasto: Osalle tuttu kesän FIN5 rastiviikon 1. osakilpailusta Lamminrahkasta. Maastoalue on vaihtelevaa ja kohtuullisen polku- sekä tieverkoston rikkomaa, joiden väliin jää suunnistusteknisesti melko vaativiakin alueita. Alueen pohjoisosalle tyypillistä on pienipiirteiset kalliomäet sekä niiden väliin jäävät pienet suoalueet.

Ratamestarin kommentti: 

VJ-yöcupin finaali saa arvoisensa päätöksen Lamminrahkan, voitaneen sanoa, yhä varsin tuoreella kartalla. Alueen uusi kartta valmistui kesän FIN5 rastiviikolle ja on nykykuvausohjeiden mukainen sekä selkeä luettava kovemmassakin vauhdissa. Maastoalue mahdollisti monipuolisten suunnistustehtävien laadinnan ja kaikille radoille on saatu tarjottua sekä reitinvalintaa, että rytmitystä. Syksyn sateista johtuen suot ja ojat ovat nyt normaalia märempiä, näitä voi olla kannattavaa väistellä jos mahdollista. Lunta oli alkuviikosta vielä maltillisesti ja toivon mukaan keskiviikko -illan lumisateetkaan eivät muuttaisi tilannetta merkittävästi. Lamminrahkan suoalueen ylitys on turvallisuussyistä merkattu karttaan kielletyksi, sillä suon päällä oleva jääkerros ei ole täysin kantava.

A- ja B-radoilla on käytössä viestihajonta, joten ole tarkkana että leimaat oikealla rastilla. A-rata yltää maaston pohjoisimpiin osiin, jossa tarjolla on pienipiirteisempää ja tarkempaa suunnistusta. B-radalla rastipisteet ovat myös osin haasteellisia, mutta omilla reitinvalinnoilla on mahdollista helpottaa rastinottoa. C-radalla joka välille löytää halutessaan selkeämmän ja helpon tai lyhyemmän ja haastavamman toteutuksen. Tarkistakaa rastikoodit huolellisesti, sillä rasteja on paikoin lähekkäin.

Kaikilla radoilla on käytössä yleisörasti (katso opaskartta), jonka läheisyydestä huoltajat pääsevät seurailemaan kilpailijoiden etenemistä kilpailun aikana. Yleisörastin jälkeen on kierrettävänä vielä lyhyehkö loppulenkki.

Radat:

A-sarja: 7,0 km, 1:10 000

B-sarja: 4,7 km, 1:10 000

C-sarja: 2,9 km, 1:7500

Rastit: Rastilippu ja emit-leimasin. Rastikoodi on leimasimessa.

Kartta: 5/2023, A-sarja ja B-sarja 1:10000/5m, C-sarjassa 1:7500/5m. Oma karttamuovi A4 mukaan!

Maali: Tapahtumakeskuksessa n.1km päässä pysäköinnistä. Viimeiseltä rastilta maaliin on tötsäviitoitus. Maalissa käytetään maalileimausta.

GPS-seuranta: GPS-laitteet noudetaan sisäänkirjauksen yhteydessä. Seurattaville omat GPS-liivit tai vastaavat mukaan. Seuranta aukeaa klo 18.00. Seurantaan pääset ao. linkistä GPS-seurannan pääsivulta.

GPS seuranta

SeurattavatRatamestari ja yhteyshenkilö: Tomi Närvä, tomi.narva@kangasalask.fi, o458920792

Summary coming
Wait... we are working....
Soon ready.

Serie Participants
A-rata 19
B-rata 52
C-rata 27
Series
Serie Free places Number of controls Length Participant count Actions
A-rata Plenty of space 17 7.0 20
B-rata Plenty of space 11 4.8 57
C-rata Plenty of space 9 3.0 26

Rideshare

Tyyppi Lähtöpaikka Käyttäjä Status

Ratings

Average
Distribution:
0
0
0
0
0

Filter ratings
0
0
0
0
0
Reset Filter

Comments

Please login to leave a comment.